O nama

HIDing biro je privatna firma sa sedištem u Sremskoj Mitrovici  koja je specijalizovana za projektovanje, inženjering i ugradnju vodovodnih sistema.

Potreba čoveka za vodom postoji još od nastanka prvih civilizacija. Sa porastom stanovništva, povećava se i potreba za vodom,a širi se i spektar vidova korišćenja vode u koje spadaju snabdevanje stanovništva i industrije vodom, navodnjavanje, odvodnjavanje i rekreacija.

Glavna delatnost firme je projektovanje i ugradnja automatskih sistema za navodnjavanje privatnih i javnih zelenih površina  kao i poljoprivredno navodnjavanje.

U ponudi imamo najbolje svetske brendove u oblasti navodnjavanja: NETAFIM,RAIN BIRD, TORO, HUNTER, BERMAD, DOROT, PLASSON, CEPEX i REINKE.

Prateće delatnosti firme su:

  • Projektovanje i ugradnja sistema za odvodnjavanje ,proizvodi nemačkog lidera ACO i domaćeg lidera Peštan.
  • Ugradnja bazenske opreme,prodaja opreme i bazenske hemije. Proizvodi: ASTRALPOOL, HAYVARDPOOL, KRIPSOL, PLASSON i CEPEX.
  • Projektovanje i ugradnje MIST sistema hladjenja u ugostiteljstvu,industriji i na farmama. Proizvodi: IDROBASE, NATURALCOOL i NORMIST.
  • Projektovanje i ugradnja separatora za preradu otpadnih voda (masti, skroba, lakih naftnih derivata) i sistema za retenziju vode.